top of page

Du er her: Hovedside > Musikk > Partyband

Monsterpop

Partyband

Monsterpop har et overordnet mål - Å UNDERHOLDE! Gjennom mange år har Monsterpop vært ensbetydende med et gledespredende, humoristisk, liveband med en uknekkelig tro på mennskets latente ønske om å kose seg glugg ihjel gitt annledning. 

 

Monsterpop leverer et energisk show, der du som publikummer blir bombardert av kjente pop-hits fremført på en ny og heftigere måte! En perfekt blanding av låter du ikke husket og låter du aldri kan glemme.

Alle de største låtene og heltene fra de viktigste årene av våre liv. Monsterpop leverer et show fult av humor, spilleglede og masse nostalgi. 

 

Garantert liv og stemning når Monsterpop tar deg med tilbake til popmusikkens kjerne...glede, moro og full partyfaktor!

Supersonic

Supersonic er et band som presenterer "A Tribute To Queen"

De spiller gode og kjente Queen låter med en konsertpakke Queen verdig.

Det betyr show fra start til slutt.

Dette er ikke teatralsk, dette er pur Rock n Roll!

 

Passer perfekt til et Event eller arrangement både privat og kommersielt. Større utesteder og/eller pub. Baseres på en cirka 2,5 times konsert (inkl en liten pause)

Jonny Judas

Jonny Judas & The Hellrazors er partybandet som leverer alle de feteste rock’n roll hitene fra 70, 80 og 90-tallet. Alt servert med ditto kostymer og sjangertro sjargong. Dette er trioen som spiller som om hver konsert var siste dag på jord.

Bandet går hardt ut med de aller tøffeste discofunk-låtene fra Motown, og så øker det bare på. Midtveis i løpet slår nasjonalpatriotismen med noen av de aller største norske låtene du trodde du hadde glemt. Høy allsang faktor her.

 

Bandet avslutter alltid med et høyoktan “killer-sett” med udødelige låter fra AC/ DC, Bon Jovi, ZZ Top, Kiss, Thin Lizzy, Green day og dess like.

Her rives rockefoten opp med rota, publikum går av skaftet og for deg som ar- rangør er det på tide å blinke med lysa!

Publikum kan vende hjem, “Judalized” én gang for alle.

bottom of page