top of page

Du er her: Hovedside > Musikk > DJ's & VJ's

DJ's/VJ's

DJ Tiny

Glenn aka Dj Tiny har 15 års erfaring som kommersiell DJ. Han har reist rundt i Norge å spilt på forskjellige diskoteker og klubber.

Etter mye reising ble Dj Tiny fast DJ på Tiger Tiger i Oslo frem til de stengte. Etter det ble det Emil & Samuel på Steen & Strøm-taket. Musikkstil er fra 60 tall's og frem til dagens musikk.

DJ Alimo

Stine har som DJ Alimo reist rundt i sør og øst- Norge og underholt for tusenvis av festglade nordmenn i over 16 år.

Hun er musiker, sanger og DJ.

 

Hun kjørte fast karaokeshow på på restauranthuset Hawk hele 2001 og 2002. Hun har tidligere også vært fast på Jackson Nightclub i Oslo og Chaplin pub i Oppegård.

 

Det at hun synger, hjelper til å lage riktig stemning når hun trår til som profesjonell karaokevertinne. Hun tar oppdrag i hele Norge både som DJ med egne show, sanger og karaokevert på alt fra julebord, fester, firmaer, foreninger, private lag, så vel som diskoteker.

Oppdrag som party DJ har gjort henne meget populær og mye anvendt i en rekke forskjellige sammenhenger.

 

 

VJ John Raven

Johnny Nilsen, også kjent som VJ/DJ John Raven er en meget god allround DJ med snart 30 år bak seg som DiscJockey og de siste 7 årene også som VJ (VideoJockey).

Han har jobbet på flere av Stena Line og Color Line's båter, vært med på både store og små event, forskjellige bursdags-lag, sommerfester, bryllup og utallige julebord for små og store firmaer.

 

Musikkutvalget spenner seg fra gode 50-talls hits og frem til dagens hitlister. Han er spesialist i å sette de sammen i en fin-fin blanding så du aldri vil gå lei en sjanger av musikken.

Med lang erfaring bak seg, vil han godt se an stemning og låtvalg etter hva gjestene vil ha.

 

Selv om han enda påtar seg jobb som ''vanlig'' DJ, bruker han nå til daglig minimum 2 stk. 46"-50'' flatskjermer på mobile oppdrag der du ikke bare får høre godlåtene, men også SE de! Her mikses det live mellom musikkvideoer og annen iøynefallende grafikk og tekst. Etter ønske kan det suppleres med flere skjermer og/eller storskjerm/LED. Karaoke kan elegant kombineres som et innslag under kvelden.

Arrangements Forum har tilgang på mange forskjellige DJ's, VJ's og Karaokeverter/vertinner, så vi har garantert noen som passer for deg.

 

Ta kontakt med oss, så finner vi rette person for DITT selskap/arrangement.

bottom of page