top of page

Du er her: Hovedside > Artister & Stand Up

Artister & Stand Up

Her er et lite utvalg av artister som passer til forskjellige events, firmafester o.l.

 

Vi skal ikke ramse opp 100'vis av artister, ta heller kontakt med oss, så finner vi garantert noe som passer dine ønsker.

Geir Gjelten
Geir Gjelten

Geir Gjelten

 

Tenk deg når Geir henter opp salgssjefen eller annen profilert person i firmaet sammen med en eller to andre "offere" til scenen.

Sammen med verbale gags og practical jokes lopper han dem for briller, slips, klokker lommebøker og alt de ellers måtte ha.

 

Alt settes i en sammenheng med bedriften og/eller arrangementet. Ingenting kan måle seg med kombinasjonen verbal humor og bruk av personer man kjenner.

Erling Solland har jobbet som proffesjonell artist siden 1983, med et bredt reportoar for både voksne og barn. 

Han har vunnet en rekke førstepriser i både nasjonale og internasjonale mesterskap. Han har fem Norges-turneer bak seg, flere år som fast entertainer på både Color-Line og Stena Saga samt langtidsengasjementer i landets største familieparker.

 

Han har medvirket i en rekke teaterproduksjoner og over førti TV-program.

 

Erling Solland jobber mye for næringslivet. Han har tryllet fram foredragsholdere og en rekke produkter ved lanseringer - alt fra programvare til biler.

 

Erling Solland har også laget spesialeffekter for film og teater. Vi kan nevne Sigurd Drakedreper, Trollmannen fra Oz, Annie Get Your Gun, Jesus Christ Superstar, Operafantomet, Cats, Les Misérable, La Cage aux folles, Cabaret, Chicago, Fame i Stockholm og London West End, Internasjonal finale i Eurovision Song Contest, samt Ski-VM (Oslo 2011)

 

En rekke av Norges fremste artister har assistert Erling i hans illusjoner; Guri Schanke, Kjersti Holmen, Øivind Blunk, Wenche Myhre, Wenche Foss, Elisabeth Andreassen, Great Garlic Girls, Rolv Wesenlund, Herborg Kråkevik, Odd Nordstoga, Pia Tjelta, Atle Antonsen, Maria Haukaas Mittet og Truls Svendsen m.fl.

Erling Solland
Erling Solland
Sigvart S Leipingen

Innslaget med "Sigvart S Leipingen" er ellevilt og fantastisk morsomt "foredrag" om det ene temaet som berører en hver bedrift og en hver offentlig etat, nemlig Penger og Økonomi!

Innholdet tilpasses bedrift, bransje, tema og produkt slik at det treffer det aktuelle arrangemtnet og publikum.

 

Sigvart går rett hjem, enten det dreier seg om konferanse, salgsmøte, kickoff, tillitsmans-konferanse, kurs, generalforsamling, kjedesamling, butikkledermøte osv. Kort sagt et hvert arrangement for nærings og samfunnsliv for både privat og offentlig virksomhet.

 

Gjennom figuren Sigvart S. Leipingen vrir, vrenger og harselerer Geir Gjelten på de fleste temaer, ord og uttrykk som tilhørerne omgås til daglig.

 

HMS. Budsjett. Bonus. Lønn. Salg. Fortjeneste. Omsetning. Kommunikasjon. Medlemsverving. Kundebehandling. Sigvart kan plasseres hvor som helst i programmet.

 

Viktig med avbrekk;

Det kan av mange årsaker være fornuftig og direkte lønnsomt med et humoristisk avbrekk under møter og konferanser.

Etter en halvtime med dette elleville innslaget kan jeg love at tilhørerne er våkne og klare for en ny time med faglig stoff.

Sigvart S Leipingen
Sigvart S Leipingen
Freddy Kjensmo

Freddy Kjensmo har de siste årene vært en av landets mest brukte komikere på arrangementer for norsk arbeidsliv, både i og utenfor Norge.

Han er en samfunnsengasjert komiker, og er kjent for intelligente, aktuelle og kvikke tekster og poenger som alle kan kjenne seg igjen i.

Når du engasjerer Freddy Kjensmo til ditt arrangement for å gjøre et stand-up show, vil han på bakgrunn av info han får i forkant, alltid lage noe tekst/materiale spesialtilpasset det aktuelle arrangementet. Hans vitser beveger seg imidlertid aldri under beltestedet, og er morsomme uten å være støtende. Mange tror at stand-up bare passer for yngre mennesker, men Freddy Kjensmos show passer utmerket for alle aldersgrupper og anledninger.

Det som er vanlig er at han gjør sitt show under middagen og kommer inn mellom hovedrett og dessert. Et stand-up show varer gjerne 20-25 minutter.

 

Det er også mulig å bruke Freddy Kjensmo som toastmaster/konferansier under hele kvelden kombinert med stand-up.

Enten det dreier seg om gallamiddager, firmafester, kick-offs eller julebord, så vil denne mannen garantert sørge for god mosjon av lattermusklene.

bottom of page